ClipMate Clipboard - European Languages 7.1.06

ClipMate, Windows Panosu ile birlikte çalışır ve kestiğiniz veya kopyaladığınız her veriyi hatırlar (metin ve grafik). Parçaları görüntüleyebilir, yazdırabilir, düzenleyebilir, biçimlendirebilir, sürükleyebilir, koleksiyonlar oluşturabilir...



ClipMate, Windows panosunu geliştirir ve güçlü bir araç haline getirir. Verileri tek başına aktarırken kes/kopyala/yapıştır seçenekleri yeterli olabilir, fakat birçok veriyi taşımak istiyorsanız veya veriyi sonraki kopyalama işleminden daha uzun bir süre saklamak istiyorsanız yeterli olmayacaktır. ClipMate, bilinen Windows Panosu ile birlikte çalışır ve kestiğiniz veya kopyaladığınız her veriyi hatırlar (metin ve grafik). ClipMate veriyi aldığında, sadece bir öğeyi seçerek panoya veya kullandığınız uygulamaya direkt olarak geri yerleştirebilirsiniz. Parçaları görüntüleyebilir, yazdırabilir, düzenleyebilir, tekrar biçimlendirebilir, büyük küçük harf dönüşümü gerçekleştirebilir, arayabilir, yeniden adlandırabilir ve tekrar sıralayabilirsiniz. Programa entegre, yazım denetim kontrol işlevi de bulunmaktadır. Verinizi depolamak için sınırsız sayıda koleksiyon oluşturabilirsiniz. Saklama kuralları üzerinde tam bir denetim sağlayabilir, böylece koleksiyonun çalışma yönteminize ayak uydurmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin, her şeyi yakalamak için "Gelenler" koleksiyonunu kullanabilir; İpuçları, Sık Kullanılan Mektup Kapanışları, ClipArt, İnternet Adresleri vs. için "Güvenli" koleksiyonlar oluşturabilirsiniz. ClipMate'in özel PowerPaste işlevi sayesinde büyük miktardaki veriyi süratle ve kolaylıkla yapıştırabilirsiniz.Windows yardımcınız ClipMate ile bilindik güçsüz panoyu alıp, beklenmedik bir şekilde güçlü bir zaman tasarrufçusu haline getireceksiniz.

Keywords : clipmate, pano, pano geliştirici, pano uygulaması, kes, kopyala, yapıştır, Türkçe Clipmate, clipboard, cut, copy, paste

Conclusion

To conclude ClipMate Clipboard - European Languages works on Windows operating system(s) and can be easily downloaded using the below download link according to Shareware license. ClipMate Clipboard - European Languages download file is only 6431 KB in size.
ClipMate Clipboard - European Languages was filed under the Clipboard Tools category and was reviewed in softlookup.com and receive 5/5 Score.
ClipMate Clipboard - European Languages has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck ClipMate Clipboard - European Languages when updated to assure that it remains clean.

ClipMate Clipboard - European Languages user Review

Please review ClipMate Clipboard - European Languages application and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the ClipMate Clipboard - European Languages software is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

Popularity 10/10 - Downloads - 220 - Score - 5/5

Softlookup.com 2023 - Privacy Policy



Category: Clipboard Tools 
Publisher: Thornsoft Development, Inc.
Last Updated: 01/25/2019
Requirements: Not specified
License: Shareware
Operating system: Windows
Hits: 619
File size: 6431 KB
Price: 34.95 USD


Leave A comment
Name: *
E-Mail: *
Comment: *